Hakkımızda

SİGMA, uzman gıda mühendisliği kadrosuyla, un fabrikalarına yüksek kaliteli ürünler geliştirme ve üretme konusunda yardımcı olmaktadır. SİGMA, ürünlerini hem Türkiye'de hem de dünyanın birçok yerinde buğdayın yapısına ve unlara özgü sorunları çözmeye yönelik formüle etmekte ve üretmektedir. SİGMA, en kaliteli ve saf un katkı maddelerini doğrudan üreticilere ulaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda bu saf maddelerin uygulanmasına ilişkin bilgi birikimini de paylaşıyor.

Ana hedeflerimiz şunlardır:

Un kalitesini tatmin edici bir seviyeye iyileştirmek.
İyi unların kalitesini en ekonomik şekilde arttırmak,
Giderek daha rekabetçi hale gelen ekonomik ortamda ve sürekli değişen dünya buğday pazarında katkı maddeleri ve enzimlerin artan önemi ile Değirmenciler arasında farkındalığı artırmak.
Her türlü saf enzim tedariği sağlamak.

Enzimlerini kendi markasıyla üreten SİGMA, katkı maddelerinin formülünü buğdayın her mahsul başlangıcındaki durumuna göre değiştirerek başarır. SİGMA, buğday seçimi ve un, ekmek, bisküvi ve enzim üretimi ile ilgili her türlü sorunuz için güvenebileceğiniz referanstır.